Poď variť
2015-03-11 11:31:44

Mäsovo-zemiakový guláš na taliansky spôsob

hovädzí krk bez kosti 3 ks mrkvy 2 väčšie cibule cesnak zeler rozmarín tymian bobkový list paradajková omáčka zeleninový vývar 5 ks zemiakov feferónky soľ čierne korenie 2 dcl bieleho vína

Mäsovo-zemiakový guláš na taliansky spôsob
Info redakcia varenypečeny.sk

Príprava: 2h20minút


Krok 1
Na drobno nakrájanú mrkvu, zeler, cibuľu a cesnak orestujeme na olivovom oleji a neskôr pridáme nakrájané mäso.

Krok 2
Následne pridáme biele víno, bujón, rozmarín, feferónky a bobkový list.

Krok 3
Spolu so zeleninovým vývarom pridáme nakrájané zemiaky a mrkvu a varíme spolu 2 hodiny na minimálnej teplote.

Krok 4
Po 1,5 hodine pridáme paradajkovú omáčku a dokončíme varenie, dochutíme štipkou soli a čierneho korenia.

Už ste čítali?